Darıca

Darıca Petek Temizleme – 0216 446 09 05

Petek Yıkama
Petek Temizliği

Kombi Bakımında Petek Temizliği

Isıtma aracı olarak hemen hemen çoğu evde kullanılan kombilerin ömrü kullanım durumu ve sıklığına göre değişebilmektedir. Bunun yanı sıra ev geneline ısıyı yayan petek tesisatının bakımı ise kombi ömrünü doğrudan etkilediği gibi verimli bir ısıtma için de oldukça büyük önem taşımaktadır. Alanında uzman teknik elemanlar ile gerçekleştirilen Darıca petek temizleme ile;

  • Kombinin çalışma ömrü artmaktadır.
  • Isıtmada enerji tasarrufu ve verimlilik sağlanmaktadır.
  • Enerji tasarrufu ile birlikte faturada düşme görülmektedir.
  • Tesisatın ömrü uzamaktadır.

Petek temizliği, özellikle kış aylarında oldukça sık kullanılan kombilerin ömründe ve enerji tasarrufunda önemli paya sahiptir.

Petek Temizleme Zamanı ve Önemli Hususlar

Kombiye bağlı olarak çalışan peteklerin çevreye iyi ısı yayması ve etkili bir ısıtma gerçekleştirmesi için bakımlarının belirli aralıklar ile yapılması gereklidir. Peteklerin bakımı için Darıca petek temizleme olarak;

  • Peteklerde ısınmayan aralıklar, bölgeler ortaya çıktığında,
  • Kombinin sesli çalışması durumunda,
  • Tıkanan borularda basınca dayalı teknik sorunlar ortaya çıkmaya başladığında,
  • Tesisatın geçtiği alanlarda kötü koku, rutubet ve benzeri sorunlara rastlanıyorsa petek bakımının geldiği anlaşılmaktadır.

Özellikle bu gibi ön işaretlere rastladığında uzun ömürlü kullanım başta olmak üzere sorunun ciddiyet arz etmesini de önlemek için petek bakımı ve temizliği mutlaka teknik ve alanında uzman servislerce yaptırılmalıdır.

Petek Temizliği Öncesi ve Sonrası

Petek Temizliği Öncesi ve Sonrası

Petek Temizleme İşlemi

Petek temizleme, bakımı ve teknik sorunlar için mutlaka uzman ve teknik elemanlardan yardım alınması tavsiye olunmakla birlikte Darıca petek temizleme bölgede petek temizliği gerçekleştiren firmalardandır. Temizleme işleminde, özel bir temizleme makinası ile birlikte yine temizleme için kullanılan özel madde kimyasallar tercih edilmekte olup temizleme işlemi ortalama olarak 1 ya da 2 saat civarında gerçekleşmektedir. İşlem sırasında çevreye zarar verilmemekte ya da etraf kirletilmemektedir.

Petek Temizliği Ölçüm

Petek Temizliği Ölçüm

Soru Sor / Yorum Yap

CANSERVİS ARA