Çayırova

Çayırova Kombi Servisi – 0216 446 09 05

Çayırova Kombi Servisi - Bakımı
Çayırova Kombi Servisi - Bakımı

Çayırova kombi servisi olarak kombiniz de oluşabilecek sorunlara kalıcı çözümler üreterek en kısa sürede kombi arızanızı gidermek için çalışmaktayız. Kombilerin periyodik bakımlarını ve peteklerde zamanla oluşan  tıkanıklığı petek temizleme hizmetimiz ile gidermekteyiz.

Kombiler her yıl bakıma ihtiyaç duyan cihazlardır.Bakımlarının düzenli yapılmadığı takdirde fazla yakıt sarfiyatını ve oluşabilecek arıza risklerini göze almış olmalısınız. Kombi bakımı sırasında cihazınızın genel yanma ayarları, filtreleri, fan motoru, yanma odası temizlenir,  sensör değerleri kontrol edilir.Bu sayede yakıt sarfiyatını ve oluşabilecek arızaları minimuma indirmiş olursunuz.

Gebze Kombi Bakımı

Gebze Kombi Servisi

Kombilerinizde oluşabilecek kombi sıcak su vermiyor, kombi sesli çalışıyor ,kombi su akıtıyor, kombiden gaz kokusu geliyor gibi şikayetleriniz için de bize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, geniş servis ağımız sayesinde Bosch, Eca, Demirdöküm, Ferroli, Baymak, Alarko, Vaillant, Protherm, Buderus, Viesmann marka kombilerinizin bakım, onarım, montaj ve diğer teknik servis hizmetleri için bize ulaşabilirsiniz.

 

Soru Sor / Yorum Yap

CANSERVİS ARA